JA SAM IVANA, TVOJ PARTNER ZA FINANCIJSKI RAST I POSLOVNI NAPREDAK

Vjerujem...

da su brojevi najbolji feedback koji poduzetnik može dobiti. Svaka poslovna odluka ima utjecaj na naše financijsko stanje.

da ljudi koji imaju novac s njim čine sjajne stvari. Cilj mi je da poduzetnici ostvare financijsku slobodu i smanje količinu stresa u svom životu.

da je življenje svojih snova moguće. Vision board vrlo lako postaje stvarnost.

Ja sam Ivana. Želim ti pomoći da stvoriš profitabilan & održiv biznis – biznis koji će ti pomoći da ostvariš svoje najveće snove!

faro savjetovanje, knjigovodstvo, financije, CFO

Za uspjeh i rast biznisa neophodni su čvrsti temelji.

 

U 15-godišnjoj karijeri susrela sam se sa brojnim stadijima rasta i razvoja biznisa. Sudjelovala sam u upravljanju biznisima iz raznih branši (proizvodnja, mediji, nekretnine, trgovina…). Moja zona genijalnosti su financije,  novac i strateški pristup biznisu.

Svaka tvoja odluka ima financijsku posljedicu. Tvoji brojevi će ti reći kakve odluke donosiš i pokazati će ti načine kako da podigneš svoje poslovanje na novu razinu.

Novac je resurs za ostvarenje tvojih ciljeva.

Pomažem ženama poduzetnicama da stvore moćne biznise koji mijenjaju svijet oko nas i omogućavaju im da žive život svojih snova.

Kako možemo raditi zajedno?

POSLOVNO & FINANCIJSKO SAVJETOVANJE

Možda se osjećaš zaglavljeno u svom biznisu, umorna od svega. Pitaš se kako si došla u ovu situaciju. Od toga da si imala velike planove i snove sada se pitaš što ti je sve to trebalo? Nisi sigurna u što uložiti svoje resurse, vrijeme, energiju kako bi vratila investiciju i vidjela povrat od svog biznisa.

 

Moje golemo iskustvo i stručnost u financijama i menadžemntu znači da znam što je potrebno za transformaciju biznisa, pa i u situacijama kada možda nema dovoljno resursa na raspolaganju. Moj pristup je holistički, uvijek gledamo obje strane novčića – biznis je s jedne strane znanost, postoje alati kako upravljati novcem i procesima u biznisu. Ali s druge strane biznis je i naš mindset, posebno naša priča o novcu koja utječe na svaku našu poslovnu i financijsku odluku.